Reguli de siguranta Paintball Iasi

REGULI DE SIGURANTA

safety first paintball iasi

1. Nu sunt admisi in terenul de PAINTBALL copiii sub 12 ani si animale de casa.
2. IasiPaintball si Cabana Bucium isi rezerva dreptul de a refuza participarea la joc a persoanelor considerate un risc al propriei sigurante sau a altor participanti.
3. Se folosesc numai bilele cu vopsea primite in teren.
4. Dopurile de protectie (sau saculetii) se tin pe teava obligatoriu in toate zonele din afara zonei de tragere chiar si atunci cand markerele (armele) nu au atasate buteliile de CO2 si nici nu sunt incarcate cu bile de vopsea.
5. Nu se trage in afara zonei de tragere.
6. Nu se consuma alcool inainte si in timpul jocului.
7. Se admit markerele (armele) personale in terenul de PAINTBALL, dar S.C. Real Sports SRL nu poate fi trasa la raspundere in cazul unor eventuale accidente sau pagube produse de acestea.
8. Mastile trebuie purtate obligatoriu in zona de tragere si in zonele neutre.
9. Fiecare jucator care inchiriaza echipament de la IasiPaintball (S.C Real Sports SRL) este raspunzator pentru pierderea, distrugerea sau furtul acestuia.
10. Sustragerea, pierderea, distrugerea integrala sau partiala a echipamentului va fi suportata de participantul la joc, caruia i s-a atribuit echipament. Despagubirile catre organizatori se vor acorda in functie de paguba produsa. Astfel, pentru distrugerea echipamentului se va percepe suma echivalenta cu cea de pe oferta de pret a organizatorului + 15% daune.
11. Se prezinta buletinul de identitate la inchirierea echipamentului.
12. Hainele jucatorului raman in garderoba IasiPAintball in schimbul salopetei de protectie.
13. JUCATORUL ESTE OBLIGAT SA RIDICE MANA CAND ESTE ELIMINAT.
14. Numai ARBITRII pot face verificarea marcajului unui jucator.
15. Cand jucatorul este eliminat, are obligatia sa se deplaseze de urgenta in zona neutra cu cel putin o mana ridicata, preferabil cu arma deasupra capului.
16. Nu se paraseste terenul de joc sub nici un motiv fara sa fie anuntat ARBITRUL.
17. Buteliile de CO2 sunt umplute doar de catre personalul terenului.
18. Sunt interzise certurile intre jucatori, fie ei coechipieri sau adversari, sau cu oficialii IasiPaintball.
19. Echipament: masca pierduta sau total avariata 50 EURO, ansamblu arma pierdut sau total avariat 275 EURO, pusca 200 EURO, butelie CO2 50 EURO, incarcator 25 EURO ,combinezon pierdut sau total avariat 20 EURO, (valorile exprimate in EURO vor fi calculate in lei la cursul BNR al zilei).