Tot ce trebuie sa stii despre masinile de inchiriat din Bucuresti

Exista foarte multe oferte de inchirieri, insa trebuie sa acordam mare atentie in acest demers, pentru a face cea mai potrivita alegere.

Ca in orice alta situatie, nici cand vine vorba despre inchirierile auto nu trebuie sa asteptam pana in ultima clipa, deoarece preturile pot sa creasca. Avand in vedere ca avem la dispozitie atat metoda de rezervare online, cat si cea telefonica, nu ne ramane decat sa ne decidem din timp asupra modelului dorit.

In ceea ce priveste combustibilul, majoritata companiilor de rent a car merg dupa principiul full to full, mai exact primim o masina careia i-a fost facut plinul, iar noi o returnam cu acelasi nivel de carburant.

Vorbind despre un contract de inchiriere, va trebui sa il respectam intocmai. De aceea, masinile de inchiriat din Bucuresti vor trebui duse inapoi la ora precizata.

In situatia in care intervine un eveniment neasteptat si nu putem ajunge intr-un timp optim, va trebui sa platim o taxa suplimentara in momentul returnarii automobilului.

Inainte de a face rezervarea, sa nu uitam care este numarul exact de persoane ce ne vor insoti in calatoria noastra. Altfel, vom risca sa alegem o masina mult prea mica, ceea ce inseamna un spatiu limitat si o lipsa totala de confort.

Aflandu-ne in mijlocul verii, acum putem sa exploram mai mult peisajele din natura, insa pentru a putea ajunge la acele destinatii de vis, avem mare nevoie de una dintre masinile de inchiriat din Bucuresti.

Si daca suntem intr-un citybreak intr-unul dintre marile orase din tara, atunci este posibil sa avem nevoie de un autoturism, pentru a putea vedea cele mai frumoase locatii.

Fiecare firma de inchiriere auto dispune de o gama foarte variate de modele, aceste se impart in umatoarele clase: clasa economica, clasa de masini compacte, clasa de automobile standard, clasa SUV, precum si casa masinilor de lux.

Masinile de tip compact au dimensiuni destul de reduse, fiind mai potivite pentru doar 2 pasageri, iar in aceasta gama se intalnesc Fordul Fiesta, Opel Corsa, dar si Mini Coopers.

In Romania, clasa economica are drept reprezentant Loganul, care prezinta un raport calitate-pret foarte bun.

Masinile standard se definesc drept niste auovehicule ce dispun de 5 locuri, asigurand un bun confort. Un reprezentant al acestei clase este Opelul Insignia.

Masinile de tip SUV, cunoscute noua si sub denumirea de masini de teren sunt perfecte pentru calatoriile la munte sau in zone in care drumul este destul de accidentat. O masina 4×4 foarte des intalnita in tara noastra este Dacia Duster.

In cazul in care vrem sa vedem cum este sa conducem o masina exclusivista, atunci putem opta pentru un model de lux, cum ar fi Porsche, Mercedes, Bmw sau Ferrari.

Concluzionand, inchirierile auto sunt destinate atat persoanelor ce au drept hobby calatoriile, cat si celor care au nevoie sa ajunga neaparat intr-un loc, fie in interes de serviciu, fie pentru un eveniment important din viata lor. Avand in vedere ca nu toata lumea are o masina personala, o astfel de alternativa este foarte buna pentru noi.